# 0145 Tarnów, Żydowska 37,08 M2

ul. Żydowska 18, Tarnów

Województwomałopolskie
Data zakończenia: 2022-11-23

Miejski Zarząd Budynków Spółka z o.o. w Tarnowie ogłasza przetarg ofertowy na wynajem lokalu mieszkalnego znajdującego się w budynku pozostającym w zarządzie Spółki, a stanowiącym w całości lub w części własność prywatną, przy ulicy:

ul. Żydowska 18/2 ( I piętro )

Mieszkanie składa się z p.pokoju, l-go pokoju, kuchni i łazienki z w.c. o łącznej powierzchni użytkowej 37,08 nr. Lokal wyposażony jest w instalację: elektryczną, gazową, wod-kan, ogrzewanie elektryczne. Lokal usytuowany na I piętrze, w dobrym stanie technicznym, wymaga niewielkiego odświeżenia. W mieszkaniu meble kuchenne na wymiar.

Budynek stanowi w całości własność MZB Sp. z o.o. w Tarnowie.

Stawka wywoławcza czynszu za 1 m2powierzchni : 23,00 zl/m2 ( 23,00 zl/m 2 x 37,08 m2 – 852,84 zł )

RAZEM czynsz miesięcznie: 852,84 zł

Stawka czynszu nie obejmuje należności za: dostawę wody i odprowadzenie ścieków, wywóz nieczystości stałych, energię elektryczną i gaz oraz opłaty za odczyt wodomierza.

Wadium 1.705,68 zł do 21.11.2022

Z lokalem można zapoznać się po wcześniejszym uzgodnieniu terminu i godziny z pracownikiem Zakładu Usług Mieszkaniowych Nr 1, ul. Ducha 1 tel. 014 622 27 58.

1. Otwarcie ofert ( bez udziału oferentów ) nastąpi w dniu 24.11.2022r. w siedzibie Zarządu Spółki MZB – Tarnów, ul. Waryńskiego 9.
  • Oferty w zaklejonych kopertach należy składać w siedzibie Zarządu Spółki przy ul. Waryńskiego 9, pok. Nr 3 ( w sekretariacie ) w terminie do dnia 23.11.2022r. do godz. 15.00.
  1. Zasady najmu lokalu oraz wzór umowy najmu podane są do publicznej wiadomości poprzez ich wywieszenie na tablicy ogłoszeń w siedzibie Spółki oraz zamieszczenie na stronie internetowej.
  2. Zarząd Spółki zastrzega sobie prawo swobodnego wyboru oferenta, jak również prawo do unieważnienia postępowania ofertowego bez podania przyczyny.

Wszelkie informacje można uzyskać w siedzibie Zarządu Spółki przy ul. Waryńskiego 9 w Tarnowie pok. 17 lub pod numerem telefonu: 14 6 21 93 81 wew. 117

pełna treść

tarnów 23.11.2022